27. fejezet

*Harry szemszöge*

Végigvezettem a kezeimet az oldalán és a combjánál megfogva felemeltem és a kanapéra fektettem. 

-Felkészült vagy. -nevetett Jess a kanapé miatt.

-Nem csak egy elfoglalt clubtulajdonos, aki olyannyira munkamániás, hogy néha az irodában alszik, de most nagyon örülök, hogy itt ez a kanapé.

-Nekem az asztal is megtenné.

-Akkor legközelebb ott csináljuk. -mondtam majd újra megcsókoltam.

Remegett a kezem, annyira vágytam Jessre, így kisebb erőfeszítést igényelt, hogy lehámozzam róla a ruháit, amit ő vidám nevetgéléssel nyugtázott. Levettem magamról is a ruhákat, hogy ezzel ne menjen külön idő, igen türelmetlen voltam.

-Harry térj a lényegre. -sürgetett mikor apró puszikkal mentebb haladtam.

Visszahúzódtam hozzá és újra csókolni kezdtem. Éreztem, hogy Jess már nedves volt és én is rendesen kész voltam. A férfiasságom hegyével a csiklóját kezdtem dörzsölni, ami apró, de egyre hangosabb nyögésekkel jutalmazott. Mikor a karomba markolt tudtam, hogy azt akarja, hogy csináljam már, így lassan belé hatoltam és tolni kezdtem, közben folyamatosan csókoltam. (katt a képért)

*Zayn szemszöge*

-Szerintem csak a videókat nézegetik. -mondtam mikor benyitottunk az irodába. Perrievel mindketten lefagytunk. Annyira hülyék voltunk, hogy nem kopogtunk, pedig gondolhattunk volna rá, hogy azért vannak ilyen sokáig távol, mert akcióznak. -Bocs srácok. -fordítottunk hátat és jöttünk ki az irodából.

Kb 15 perc múlva Harryék röhögve jöttek hozzánk vissza az asztalhoz.

-Bocs, de még azért befejeztük. -mondta Harry vigyorogva mire Jess elpirulva befogta a száját.

-Nyugi, már mindent láttunk, a szavak már nem számítanak. -nyugtattam meg mire még jobban elpirult.

*Jess szemszöge*

-Oké Zayn, köszi. -mondtam és éreztem, hogy már vörös a fejem. Szerencsére hamar elterelődött rólunk a figyelmük, mert épp egy elég tehetséges srác kezdett énekelni és Perrievel őt kezdték elemezni.

Magamhoz öleltem Harry felém közel lévő karját és ráhajtottam a fejem. A szívem még mindig hevesen vert a vele töltött percektől.

-Imádom, mikor orgazmus közben a nevem kiáltod. -súgta Harry hirtelen a fülembe és egy puszit hagyott a nyakamon. -Jössz táncolni? -némán bólogattam, zavarban voltam. 

Harry tánc közben szorosan hozzám simult. Kaptam az alkalmon, hogy húzzam egy kicsit az agyát. A fenekem az agyékához dörzsöltem és, ahogy észrevettem nagyon is élvezte. Egyre erőteljesebben húzott magához és pár pillanat múlva már éreztem a merevedését a fenekemnél.

-Nem megyünk inni valamit? -fordultam felé mosolyogva, mint aki semmit nem észlel a “dolgokból”. Megfogtam a kezét és magam után húztam a pult felé, de Félúton magához rántott és a falhoz nyomott. Megemelt, így a dereka köré tudtam fonni a lábaimat. Harry a csípőjét szorosan az enyémnek nyomta, így éreztem az azóta még jobban megnőtt erekcióját.

-Srácok ne itt csináljátok. -tűnt fel a semmiből Zayn és Perrie. -Nem volt elég az irodában?

-Zayn te ma csak zavarni tudsz? -kérdezte Harry Zayntől.

-Bocs haver, ez egy ilyen nap. -röhögött. Perrie megfogta a kezem és maga után húzott a pulthoz. Még visszanéztem Harryre, aki mosolyogva nézett utánam.

-Feltudna falni a szemeivel. -kezdett bele Pezz mikor lehuppantunk két bárszékre.

-Ahogy Zayn is téged. -tereltem.

-Bocs, hogy rátok nyitottunk, kínos volt. -nevetett picit.

-Mindegy, előfordult. -rántottam vállat.

-Jó így látni téged Jess. Sosem voltál depis típus, de mióta ismered Harryt egész más ember lettél. Annyira tökéletesek vagytok együtt. Zayn is megmondta, hogy csoda, amit Harryvel művelsz.

-Nem tudom, jó persze értem, hogy nem kötötte le magát, de nem igazán akarok arra gondolni, hogy milyen volt a többi lánnyal. Tudom ez önző dolog, de csak magamnak akarom őt. s ő is engem, ma ezt el is mondta és ajj, Pezz, annyira jó vele. -kezdtem áradozásba.

-Örülök nektek. -ölelt meg, majd folytatta. -Mennünk kellene, holnap anya tuti korán jön és nem akarok hulla lenni egész nap.

-Oké. -adtam meg magam, majd visszamentünk, hogy elbúcsúzzunk Harrytől és Zayntől.

Posted on April 21, 2013 with 3 notes
  1. foolinlovefanfiction posted this
✿THEME